Port Arsenal: Kat mana gooners malam ni? Arsenal vs WBA

Wokey kat sini aku kongsikan sedikit info yang baru terfikir nak kumpulkan agar mudah para penyokong tegar Arsenal berkumpul.

KPTA JOHOR
  • Restoran Indas Maju, Indahpura, Kulai
    Restoran ni ada tiga skrin, 1 big screen 2 lagi tv lcd, so selalunya match Arsenal di akan tunjuk sama ada di big screen atau tv je.. kalau clash dua match besar, mereka akan tayang dua-dua depends on demand masa tu.. so 2 match leh view serentak.. dan salah satunya adalah Arsenal.
KPTA SELANGOR
  • Iskandarates, Restoran Iskandar Seksyen 7, Shah Alam
    AMS & Gooners UITM lepak sini dan dah kautim dengan owner untuk tayang game Arsenal.. so yang dekat2 tu kalau nak havoc sama2.. apa lagi.. ZOOOM!!
Dikuasakan oleh Blogger.