Arsenal 3 vs 1 Chivas Guadalajara : San Jose Tour 2016/17

Tour ke Amerika Syarikat berakhir dengan kemenangan untuk Arsenal dengan jaringan 3 berbalas 1. Apa yang jadi tumpuan ialah skill jaringan oleh Ox yang sangat menarik dan membuatkan ramai yang kembali memberikan pujian kepada beliau. Rob Holding menjaringkan gol pertama hasil sepakan percuma Santi Cazorla yang disambut Calum Chambers kemudian mengumpan Rob Holding untuk tap masuk gol. Sonang yo!

Secara ringkasnya.. Debuchy masih lagi hawau dan hampir-hampir mendapat kad kuning kedua. Yang super awesomenya dia berjaya menghadiahkan sepakan penalti yang gagal ditampan oleh Emi Martinez. Bongok betul mamat tu!

Memang fail untuk cover right back dan kelihatan tak cukup angin. Asyik kena buli dan berat pungkok! Hawau. Dah la Arsenal pakai 3rd kit yang menyala macam lampu tak cukup terang. Apa kena pun taktau..

Lain-lain still okay lagi.

Nah! Korang tengok video highlight ni ya :)



Teruskan follow blog!
Dikuasakan oleh Blogger.