Wenger buat lawak bangsat?

Dah macam lawak pulak Arsenal ni! Para penyokong pun semakin rasa kelakar sangat dengan apa yang sedang berlaku. Sampaikan takde airmata dah nak keluarkan sebab lawaknya tu boleh membunuh rasanya :)
.
Kesian kita semua!
.

Acik sedih dengan Pak Wenger yang tak paham bahasa tuh! Kau nak apa lagi orang tua oi? Daripada waktu Fabregas lagi kau duk kata tengah build team.
.
Sekarang kau cakap Arsenal belum ready lagi! Kau nak tunggu apa hanat?
.
Walaupun season lepas kita duk no 2 tapi macam takde makna bila tahun ni sekali lagi kita terduduk di Emirates dalam perlawanan pembukaan. Nak kata palat tu memang palat juga tapi nak buat macam mana.. Acik tetap sokong Arsenal! Acik bukan plastik.
.
Kalah dan kalah! Itu aje yang penyokong Arsenal kena hadap? Acik yang tak pernah bayar tiket stadium Emirates tu pun merecikkkk bengang. Apa lagi season ticket holder! Mau dikoyaknya tiket tu. Bayar bukan murah hawau.
.
Apa punya kedekut si tua ganyut sekor ni pun Acik tak faham dah. Ko spend ajelah! Beli proper defensive player. Mustafi dah agree tu.. Bayar jelah! Merapu la orang tua gila ni. Pak Wenger oi!
.
Memang tak hairan orang duk bising #WengerOut dah berapa season ni?
.


Sekarang ni memang tough time untuk Arsenal. Performance yang mengecewakan! Reti score tapi tak reti defend. Tak hairan la kenapa RvP blah dulu.. Bosan dia!
Dikuasakan oleh Blogger.