Najib Razak Buatkan Ramai Penyokong Manchester United Menyesal!


Kihkihkih!
Serious respon masing-masing memang win bila YAB Dato' Seri Najib Razak update posting pasal Manchester United. Ramai jugak yang kata nak tukar team, menyesal sokong MU katanya! Hahaha. Yelah, kalau tak korang satu geng la dengan dia! Okay apa? Kahkahkah.


Darmian, Depay, Romero, Schneiderlin, Schweinsteiger. Saya lihat musim ini Manchester United lebih kuat berbanding dengan musim lepas. Kita saksikan esok! #GGMU
Posted by Najib Razak on Friday, 7 August 2015

Memang kita sedia tahu bahawa fans Manchester United ni 99% adalah glory hunter! Jenis tak sabar, semuanya nak cepat. Tapi lately sejak MU melungkup ni ramai yang dah mula cari alasan untuk tukar team. So bila YAB Dato' Seri Najib Razak keluar statement macam ni, mudah dan lekas aje mereka jadikan punca!

Apa pun, keduanya adalah 2X5 sama je! Kahkahkah.
Dikuasakan oleh Blogger.