Lemau Manchester United! Kalah kepada Chelsea.

Memang sesuai sangat duduk dalam gua busut tu!

Kahkahkah! Memang memanjang dalam gua aje puak-puak ni! Musim ni takde bunyi glory-glory pun. Kesian pun ada, nah! Rasain loe.

Mana korang punya hero? From ZERO to HERO kononnnnnn.. si rambut kembang Fellaini dengan Young makan najis burung tu.

Memang tak boleh diharap langsung :) Apa pun keputusan perlawanan semalam, ianya tetap berikan kelebihan kepada Arsenal. Kalau Chelsea kalah, mungkin Arsenal lebih cerah untuk cuit-cuit posisi pendahulu liga.

Manalah tau sempat pulak nak potong masa time selekoh nanti!

Tapi dengan kekalahan pasukan bimbingan Louis van Gaal, ianya memberikan kelebihan untuk Arsenal terus menjarakkan diri dari pesaing untuk posisi kedua. Dan dengan keputusan perlawanan separuh akhir FA Cup semalam, Arsenal hanya dipisahkan oleh 90 minit perlawanan untuk merangkul FA Cup buat kali kedua berturut-turut.
Dikuasakan oleh Blogger.