Video Highlights: Basel 1-4 Arsenal


Nyenyak Acik tido. Rupanya ramai kawan gooners yang terlepas nak tengok match UCL semalam. Ada yang dah tunggu sampai jam 2am tapi terlelap! Ada yang ingatkan esok! Ada yang dah set loceng tapi hampeh tak bangun pun! Kahkahkah.
.
Apa pun.. Nih Acik upload highlights untuk korang ya!


Kalau ikut statistik dan sejarah, kali terakhir Arsenal ke final UCL adalah pada 2006 selepas melalui group stage tanpa kalah! Haaa ada sesuatu di situ. Hopefully kali ni pun macam tu jugak.

Please share dan hebahkan pasal blog ni. Lagi ramai lagi semangat Acik nak update selalu.. Korang ni pun :P

Lagi satu jangan lupa like page jugak tau.
Dikuasakan oleh Blogger.