Gempar video Stadium Emirates diceroboh dan dipanjat oleh DyingLlama!


Seorang lelaki yang menggelarkan dirinya DyingLlama telah menceroboh dan memanjat Stadium Emirates tanpa ditangkap. Ini menimbulkan kebimbangan tentang tahap keselamatan di Stadium Emirates.

Acik pun cuak la macam ni nak pergi sana. Baru plan nak ke sana tahun 2017 nanti. Atau Acik boleh contact mamat ni dan kami sama-sama masuk Stadium Emirates for free! Amacam idea bernenas Acik ni?

Nah tengok video ni..




Seram sejuk ngilu Acik tengok tinggi macam tu dia panjat. Phewww! Sebenarnya budak ni memang genius sebab dia tunjuk flaw dalam isu keselamatan di stadium. Panas bontot la team sekuriti di Stadium Emirates.

Budak ni juga telah berjaya mencerobohi stadium West Ham! Hampeh betul level sekuriti di England.
Dikuasakan oleh Blogger.