KPTA Tetap di Hati - Liga Fantasy Premier League 275218-85433

Dah nak start season 2017/2018 untuk FANTASY PREMIER LEAGUE. Korang dah ada team ke belum? Kalau belum ada, klik sini [ REGISTER ] dan kalau dah ada, boleh join liga KPTAtd. Gunakan kod: 275218-85433 untuk masuk.

Ada hadiah ke?

Setakat ni belum ada. Tapi tak mustahil akan ada hadiah nanti. Kita carilah sponsor budiman. Tu pun tak kena bagitau ke? :)

Join lekas! Acik dah join. Masa Acik taip posting ni, sudah ada 10 team yang join. Lekas ya. Meriahkan liga fantasy ni.


Mana tau nanti leh dapat jersi ke.. Cash prize ke.. Acik akan usaha untuk dapatkan sponsorship. Mintak tolong war-warkan kepada kawan-kawan lain ye. Preferably gooners la kan :P tapi kita open to anyone.
Dikuasakan oleh Blogger.