EPL Fulltime: Bournemouth 3-3 Arsenal, Main macam haram! Same old Arsenal

Sumpah perit.

Apa punya kepala bana Arsenal main? Defensive super haram berterabur. Lahanat! Mustafi macam lost. Patut teruskan Gabriel main.

Dah la Coquelin injured, Elneny pun takde. Nak harap Ramsey setakat ni memang ke laut. Xhaka pulak tak perform kali ni. Ozil pun belum cergas sepenuhnya.

Bahana betul.

Acik lagi banyak mencarut je masa tengok game tadi. Kalau macam ni lah.. Memang cerah Alexis Sanchez blah! Nampak sangat dia pun fed-up tadi. Main macam budak sekolah. Takde seni langsung. Phuiii!

Bellerin pun apa ke jadahnya tah boleh melalut ke tengah sampaikan defense kanan tu bocor. Gol ke 3 pun part of Bellerin mistake. Kau dah pecut laju lepas tu kena bodycontact, kau pun melambung. Kahkahkah! Ketawa dalam kecewa.

Lemau la wey.

Acik dah habis positif dah ni. Tak tau mana nak cari lagi positivity untuk tambah stok positif dalam kepala hotak ni. Hanat! Hanat! Hanat! Atuk Wenger ni serious la dah nyanyok. Tolonglah wey!

Nak harapkan Alexis sorang. Mati kutu la dia woi. Dah tau dia punya contribution kat team memang tip top. Bagi jelah berapa gaji dia nak tu.

Dah hujung-hujung kau menggelupur nak cari gol. Palat wey! Nasib baik Perez tu score dan Giroud last minit baru dapat proper service. Acik tak tau nak cakap apa dah..

Lawan Bournemouth pun tak leh kunyah.. Lawan yang top memang hancus la. Hadoiiilah! Tak paham apa taktikal yang Atuk Wenger tu bubuh.. Susah sangat nak deploy! Eddie Howe boleh je atur player tak taraf bintang untuk buatkan Arsenal kecut perut. Nyaris-nyaris kalah. Phuiiii! Hamjad sungguh.


Great comeback ke? Pungkok hang! Coquelin & Koscielny injured. Dua point lagi hilang! Acik serious nak mencarut ni.
Dikuasakan oleh Blogger.