Highlights Arsenal friendly di Australia 2017

Dua perlawanan persahabatan telah skuad Arsenal lalui di Australia. Acik sempat tengok first match melalui live stream jam 6 petang Khamis. 2nd game tak dapat tengok pasal line punyalah lembab macam Fattah Amin punya otak.

So kita layan tengok highlights ajelah ya. Game first ni Arsenal menang 2-0, Lacazette score just after 15mins masuk. Power eh? Tapi Per Mertesacker lagi power woi. Perlukan 4 minit je untuk score! Kahkahkah.

Welbeck pulak berjaya buat kelakar. Penalti sepak macam pondan. Dah la ref bongok award penalti yang kena tang belakang badan defender. Buduh betui. Double buduh bila Welbeck pun tak reti nak score.



Ini pulak 2nd game lawan Sydney Wanderers. Acik takde nak komen apa-apa pasal game ni. Acik belum tengok highlight pun! Hawau nak load lembab nak mampus. Boleh gila Acik gini.



Next game di China pulak. Banyak betul duit diorang invest untuk tarik team besar datang main kat sana. Cop duit sendiri agaknya diorang tu kan?

Dengar ceghita Alexis Sanchez nekad nak blah gi Manchester City. Nak fulfill dream menang Champions League katanya. Phuiii! Buduh lagi sekor sama macam Pak Wenger punya bebal.
Dikuasakan oleh Blogger.