ARSENE WENGER SIAL! SUPPORT THE TEAM NOT THE REGIME #WengerOut

Sekali lagi para penyokong tegar Arsenal terpaksa menghadap kebodoh tulian kepala bana Arsene Wenger. Enough is enough! Memang orang tua sial ni dah buntu mandul idea untuk meneruskan legasi kejayaan Arsenal.

Entah apa lagi yang dimahukan oleh para cai-cai Wenger dengan kekalahan terbaru ini tewas 3-1 kepada West Brom Albion. Kau nak player star macam mana lagi? Kau nak bagi alasan apa lagi? WALAUPUN STATISTIK MENUNJUKKAN ARSENAL MENGAWAL TEMPO PERMAINAN tetapi keputusan akhir menunjukkan sebaliknya.

Tak payah nak bajet #WengerIn sangatlah. Skrip yang sama setiap tahun. Acik tak nafikan Wenger sangat berjasa dengan pelbagai pencapaian hebatnya selama ini tapi itu semua dah jadi sejarah sahaja. Kau nak terus cerita sejarah aje ke sial?

Sorrylah Acik kasar kali ni. Dah masing-masing perform macam taik dengan taktikal yang serupa hinggakan lawan sudah cukup faham cara nak patahkan gerakan The Gunners.

Palat wey!

Miracle kalau Sanchez & Ozil tak blah akhir season nanti. Acik tak putus harap akan perubahan positif di Arsenal tapi Acik tak nampak dah Pak Wenger ni mampu buat apa-apa. Nak lawan taktikal Tony Pulis pun terkial-kial. Tak payah nak harap star kalau manager sendiri sendu kepala bana.

Wenger memang sial.
Wenger memang sial.
Wenger memang sial.
Wenger memang sial.
Wenger memang sial.
Wenger memang sial.
Wenger memang sial.
Wenger memang sial.
Wenger memang sial.
Wenger memang sial.

Acik muak dengan Mr. Bean Wenger ni. Arsenal perlukan suntikan idea dan semangat baru. Carilah manager lain woiiiii Kroenke. Acik tak dapatlah nak bayangkan betapa bengangnya season ticket holder kat London tu. Diorang tetap gi stadium mengharapkan perubahan walaupun tipis.

Untuk kawan-kawan, bertabahlah. Kau jangan jadi lalang. Kau maki je kalau kau tak puas hati. Inikan bola :) Untuk para cai Wenger, bawaklah bertaubat. Kahkahkah itu je Acik nak bagitau!

Dikuasakan oleh Blogger.